O nama

Mi smo preduzeće za snabdevanje rezervnim delovima i svim što je potrebno za servisiranje bele tehnike (freon, kompresori). Takođe, vršimo prodaju, servis i ugradnju klima uređaja svih vodećih svetskih proizvođača, po povoljnim cenama.Na naše usluge dajemo garanciju 1 godinu.

D.o.o. Freon je osnovan 1995. godine kao malo porodično preduzeće za trgovinu rezervnim delovima za rashladne uređaje, ugradnju i servisiranje klima uređaja, servisiranje bele tehnike i aparata u domaćinstvu. Vremenom smo postali lideri u ovoj oblasti.

Od samog početka opredelili smo se za saradnju sa najeminentnijim brendovima u rashladi, klimatizaciji i ventilaciji, kao što su: DANFOSS, REFCO, SWEP, COPELAND, ELEKTROLUX itd.

Kvalitet našeg rada najbolje ilustruju brojni uspešno realizovani projekti: Hoteli Park, Leopold, Novi Sad; restoran Dunav; Aleksandrija-Bački Petrovac; Železnica Srbije; Imlek; Somboled; Delta Generali; SUP Novi Sad itd.

Novitet u našem poslovanju predstavlja projektovanje i ugradnja toplotnih pumpi za grejanje i hlađenje. Iako smo pioniri u toj oblasti već se ističemo znanjem, opremom i kvalitetom.

Naši mnogobrojni klijenti i saradnici uverili su se u naše kvalitetne i ekspeditivne usluge, odlično snabdeven lager, dugogodišnje iskustvo i spremnost na saradnju.